WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Samen Bouwen Opgericht
Oud Loosdrecht, za 29 juni 2013

Op 26 juni is de bouwvereniging voor het project 'Samen betaalbaar bouwen in Oud-Loosdrecht' opgericht.

persbericht

Project ‘Samen betaalbaar bouwen’ van start

Op 26 juni is de bouwvereniging voor het project ‘Samen betaalbaar bouwen in Oud-Loosdrecht’ opgericht en hiermee is de bouw van de woningen gegarandeerd. Aan het Oppad in Oud-Loosdrecht komen negen betaalbare eengezinswoningen en een vrijstaande villa of twee-onder-een-kapwoning.

Er is veel interesse voor het project en degenen die zich hebben ingeschreven hebben al aangegeven naar welke kavels hun voorkeur uitgaat. Op www.wijdemeren.nl/samenbetaalbaarbouwen is te zien welke kavels nog beschikbaar zijn. Inschrijven is nog mogelijk, de toewijzing van een kavel gaat op volgorde van inschrijving.

CPO

Om de eengezinswoningen voor de kopers tegen kostprijs te realiseren heeft de gemeente gekozen voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Dat wil zeggen: samen met anderen een woning laten bouwen zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar. Uit de praktijk blijkt dat dit 10 tot 30% goedkoper is. Daarnaast wordt dit initiatief ook financieel ondersteund door een subsidie vanuit de provincie.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie op www.wijdemeren.nl/samenbetaalbaarbouwen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief