WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schapen Scheren in Ankeveen
Ankeveen, za 29 juni 2013

Zaterdag zullen op de Ankeveense markt een aantal schapen van Peter en Jan de Kwant vakkundig van hun dikke vacht worden verlost.

ingezonden bericht

Schapen scheren in Ankeveen

Aankomende zaterdag is er in Ankeveen weer wat leuks te beleven. Onder het thema “Het is zomer” zullen op de markt een aantal schapen van Peter en Jan de Kwant vakkundig van hun dikke vacht worden verlost. Willem Vermeulen hanteert de schaar. Komt dat zien!

Daarnaast zijn wij verheugd te kunnen melden dat Driss Rhanim weer terug is van weggeweest. Deze sympathieke ondernemer zal weer aanwezig zijn met zijn vertrouwde assortiment olijven en aanverwante mediterrane producten.

Verder zult u nog een drietal kramen aantreffen. Ingrid Timmer met "kinderspullen/-kleding" oud en nieuw. Christien Aalberts zegt: "ik vind het wel leuk om te komen met wat zomertassen en accessoires. Ik deel een kraam met mijn man. Hij heeft een eigen webshop met spullen voor houtsnijden, vuur maken etc.”  Truus Vennemen van "Kek & Karakter": "Ik heb de laatste tijd wat leuke kleine dingen gemaakt zoals plantenbakjes, krukjes, servet/brievenhouders, waxinelichtjeshouder etc van restjes steigerhout, ook wat lijsten, spiegels van sloophout en betonnen rabarberblad voor in de tuin".
Kortom, wij denken dat het weer zeer de moeite waard is om een bezoekje te brengen!

Jan van Ingen
www.bruisendankeveen.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief