WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Stap uit regio-overleg Wonen
Nieuw Loosdrecht, wo 17 juli 2013

Wim van Oudheuseden oud-raadslid in Loosdrecht voor de PvdA, reageert op het besluit van Hilversum om nieuwbouw op Ter Sype te torpederen met een bestemmingsplan.

Het oorspronkelijke artikel van 12 juli j.l.

Dossier Vliegveld / Ter Sype

ingezonden brief

Hierop zijn maar twee passende antwoorden. De voorzetten zijn al gegeven, nu alleen nog even inkoppen.

Treedt als gemeente Wijdemeren per direct uit het - overigens niet-democratisch functionerende - gewestelijk wethouderoverleg over woningbouw en milieu. Ga in plaats daarvan actief bezig met beide beleidsterreinen in de Utrechtse regio. Werk keihard samen met Breukelen en Loenen richting herindeling en breng een groot aantal woningzoekenden uit die regio op het spoor van ter Sype. Ontwikkel gewoon door al worden het wat minder huizen! Laat Hilversum weten dat je door hebt dat zij voor hun eigen plan Anna's Hoeve hebben gekozen ten nadele van ter Sype.

Ten tweede: dien een formele klacht in bij de Raad voor de Journalistiek over de aantoonbare partijdigheid van de betrokken journalist. Stuur een eerder door hem zelf in de Gooi & Eemlander geschreven opmerking over zijn partijdigheid mee. Dat was na de bijeenkomst in de kerk in Zuid.

Wim van Oudheusden,
Hilversum (Noord),
ex-raadslid Loosdrecht en bedenker van het compromis waar milieuwinst en minder geluidsoverlast voor bestaande huizen uitgangspunt was.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief