WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuwe DJ's Tienerdisco
Wijdemeren, do 4 juli 2013

Op zeven september starten DJ Anoshy en DJ Berend met draaien in de Wijdemeerse Tienerdisco.

Update 5-7-2013, 14.30: Datum, tijd en plaats toegevoegd.

persbericht

Wijdemeren Tienerdisco kiest twee nieuwe DJ´s

Begin mei deed de Wijdemeren Tienerdisco een oproep voor een nieuwe DJ. Dat hebben we geweten. De Tienerdisco werd overladen met aanmeldingen uit Wijdemeren en daarbuiten. Het DJ-en is populair in Wijdemeren en draaien op onze Tienerdisco zeer gewild. Wij van de Tienerdisco zijn dan ook erg vereerd met deze belangstelling. Natuurlijk willen wij de nieuwe DJ’s aan iedereen voorstellen. Na weken van aanmeldingen verzamelen en beoordelen is de keus gemaakt. Vanaf september starten: DJ Anoshy en DJ Berend. Dit keer aandacht voor DJ Anoshy.

Voor de trouwe bezoeker van de Tienerdisco is DJ Anoshy geen onbekende. Afgelopen seizoen heeft hij meerdere malen geholpen en zelf gedraaid bij de Tienerdisco. Een mooie voorsprong op de concurrentie? De Tienerdisco is natuurlijk op zoek naar een DJ die weet wat de Wijdemeerse tieners willen horen en waarop ze willen dansen. Een belangrijk onderdeel van de beoordeling van de aanmeldingen. Waarom wil Anosh draaien op de Tienerdisco? “Ik vind het erg leuk om hier in eigen woonplaats te draaien voor tieners uit de buurt. Ook vind ik het prettig om regelmatig op een vaste plek te draaien”.

Nog niet bekend met Anosh? Deze DJ is 13 jaar, zit op het Comenius College, woont in ´s- Graveland en heeft ruim twee jaar geleden het DJ-en opgepakt. Wat is er zo leuk aan draaien? “Het beïnvloeden van de stemming via de muziek is echt heel leuk. Ook het mixen en het overgaan van de muziek in een ander nummer is niet erg makkelijk maar erg leuk!”, aldus DJ Anoshy. Ook niet verwonderlijk dat het favo vak van Anosh muziek is!

De volgende disco is op 7 september. Wat zijn de plannen? De eerste disco van het nieuwe seizoen is vaak een beetje een reunie. Natuurlijk gaat iedereen z’n eigen gang in de zomervakantie en daarnaast gaan veel tieners naar een andere school. Elkaar treffen is niet meer vanzelfsprekend. De Tienerdisco is dan ook een mooie gelegenheid om alle nieuwe ervaringen te delen en de stress van de bergen huiswerk van je af te dansen. DJ Anosh is tevreden als de tieners zelf tevreden zijn en ze goed uit hun dak gaan op de Tienerdisco. Nog even wachten. Eerst lekker genieten van de zomer. Deze zomer niks missen? Volg Anosh en de Tienerdisco op twitter.

Informatie

Wijdemeren Tienerdisco
Zaterdag 7 september 2013
Van 19.30 tot 21.30 uur
Kantine SV ’s Graveland
Kininelaantje 1 , ‘s- Graveland

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief