WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bosdijk: Puntjes op de i
Nederhorst den Berg, vr 4 februari 2011

Kees Bosdijk zet de puntjes op de i ten aanzien van de WWK geschiedschrijving van gisteren. Het zat anders met het verdiepingenplan betoogt hij.

Dossier Verdiepingenplan

ingezonden bericht

De historische weergave enkele dagen geleden in deze webkrant van het Wijdemeerse verzet tegen Verdiepingenplan van AGV  vraagt om correctie, zodat zowel de attente als de onbevangen lezer inzicht krijgt in oorzaak en gevolg.

Het verzet van Wijdemeren al is in de voor-vorige raadsperiode in gang gezet, in de Raad met name door ondergetekende met zijn geslaagde oproep om een inspraakavond te organiseren, en door het College, met name door Don Bijl.

Jaap van Waveren, die door u als keerpunt wordt genoemd, was toen nog geen raadslid. Verder gun ik natuurlijk elke persoon en partij zijn of haar aandeel in het Wijdemeerse verzet, onder het motto hoe meer hoe beter!

Met vriendelijke groet,

Kees Bosdijk,
oud-PvdA raadslid.

Naschrift:

Over wethouder Jaap van Waveren staat er alleen dat hij deze langdurige klus nu afrondt als erfgenaam van zijn partij. Wij noemen dat "zijn finest hour". Het voorwerk werd door heel velen, burgemeester, politici en burgers, gedaan. Er staat nergens in de tekst dat deze wethouder "een keerpunt" vormde.

WWK,
Rik Jungmann

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
10 gr.
windkr. 7