WIJDEMEERSE WEBKRANT
PvdA maakt Carnavalslied
Wijdemeren, do 28 januari 2010

De PvdA zal op 2 februari op de Rading 1 een zelfgebakken carnavalskraker overhandigen aan burgemeester Karen Heerschop.


PvdA Lijsttrekker Ben Steenvoorden

persbericht

Dinsdag 2 februari a.s. om 16.45 uur zal een delegatie van de PvdA Wijdemeren onder aanvoering van lijsttrekker Ben Steenvoorden een eerste exemplaar van een door hen zelf geproduceerde unieke carnavalskraker aan burgemeester Karen Heerschop overhandigen.

Ook prins Ronald de 1e van de Turftrappers en prins Cock van de Schuimlikkers zijn gevraagd hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard wordt deze onvervalste, politiek gevoelige, carnavalshit door de PvdA kandidaten ook ten gehore gebracht. Dat wordt natuurlijk één grote polonaise in het gemeentehuis.

Deze verkiezingscampagne heeft de PvdA in Wijdemeren als slogan Passie Visie Durf Ambitie waarvan de eerste letters PVDA vormen. We willen met dit lied en deze aktie duidelijk maken dat de PvdA in Wijdemeren springlevend is en dat we dus niet zomaar voor deze slogan hebben gekozen. We zijn er als enige partij in de gemeente in geslaagd om een bijna geheel nieuwe en sterk verjongde lijst te presenteren.

Enthousiaste kandidaten, vaak met jonge gezinnen, dus midden in de samenleving, én met Passie Visie Durf en Ambitie. Dat kan geen enkele andere partij in Wijdemeren ons nazeggen of nazingen.

Om dat te bewijzen nodigen wij u van harte uit om bij de overhandiging en presentatie van onze CD aanwezig te zijn. Tot 2 februari 16.45 in het gemeentehuis van Wijdemeren.

Namens de PvdA Wijdemeren,

Ben Steenvoorden

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
Douwe v. Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
buien en zon
4 gr.
windkr. 4