WIJDEMEERSE WEBKRANT
Slotdebat op 25-2
Wijdemeren, za 20 februari 2010

Op 25 februari zullen de politieke commentatoren van de gedrukte lokale bladen, Mirjam Arnoldy en Herman Stuijver, een debat tussen de lijsttrekkers leiden.


Mirjam Arnoldy

Herman Stuijver

persbericht

Slotdebat gemeenteraadsverkiezingen Wijdemeren
Laatste kans de kiezer te overtuigen

Op donderdag 25 februari a.s. organiseren de drie lokale bladen in de gemeente Wijdemeren, Nieuwsster, WieWatWaar en De Brug, een verkiezingsdebat. Het debat vindt plaats in De Dobber in Kortenhoef en start om 20.00 uur.

Na vele bijeenkomsten, ronde tafelgesprekken, wagenritten en politieke cafés van de afzonderlijke partijen, kunnen ze nu hun standpunten naast elkaar leggen. Aan de hand van pittige stellingen krijgen de lijsttrekkers van de zes politieke partijen in de gemeente nog een laatste kans hun partijprogramma’s te verdedigen.

Belangrijke onderwerpen zoals onder andere financiën, verkeer, de bibliotheek en de Horstermeer zullen zeker aan bod komen. Bij elke stelling krijgt het publiek een belangrijke stem. Actieve deelname van bezoekers wordt prijs gesteld. De presentatie is in handen van Mirjam Arnoldy en Herman Stuijver.

Vanaf 19.00 uur zijn de deuren van de Dobber geopend en kunnen de bezoekers terecht op een politieke markt. De avond zal omstreeks 22.00 uur eindigen. Iedereen is van harte welkom!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
Douwe v. Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
5 gr.
windkr. 3