WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schaken voor Horstermeer
Ankeveen, za 20 februari 2010

Patrick Kreuning laat de Horstermeerders weten dat hun kinderen, ook na de afscheiding, welkom blijven op het schoolschaak.

ingezonden brief

Geacht bestuur van de Republiek Horstermeer,

Ik heb alle begrip voor uw coup, onbeschaafd bestuur hoort hard gestraft te worden.

Als organisator van het Schoolschaak Wijdemeren deel ik u en uw inwoners mede dat uw kinderen nog van harte welkom zijn op dit jaarlijks terugkerende toernooi. En uiteraard is er over een kleine maand al het regionale kampioenschap in Amersfoort waaraan naast de Curtevenneschool ook de Jozefschool uit Nederhorst den Berg deelneemt. Wellicht zitten uw kinderen in een van de beide teams die onze gemeente gaat vertegenwoordigen?

Ook zijn uw kinderen nog steeds welkom bij het Goois jeugdkampioenschap dat ik momenteel aan het opzetten ben. De planning was eerst dit toernooi de eerste week van mei te houden maar er zijn 2 redenen dit uit te stellen tot de herfstvakantie.

  1. in de meivakantie is het vaak erg mooi weer en gaan een hoop gezinnen een weekje er tussenuit.
  2. (eigenlijk de hoofdreden): Het Dikke Torentje, de schaakvereniging uit Eemnes organiseert al ettelijke jaren het individueel jeugdkampioenschap voor de gemeenten Laren, Blaricum en Eemnes. Zij doen dat altijd in het najaar, het zou onzinnig zijn langs elkaar heen te werken en elkaar voor de voeten te lopen. Een dezer weken heb ik verder overleg met hen, dan gaan er waarschijnlijk degelijke plannen gevormd worden en dan gaan we aan de gang.

Uiteraard houd ik u op de hoogte, en vanwege mijn organisatorische bezigheden hoop ik per fiets nog wel welkom te zijn in de mooie republiek Horstermeer, tenslotte zijn twee Horstermeerder bedrijven, Berko en Kids twee van mijn sponsoren, daarnaast woont een van mijn assistenten in de Horstermeer en tot slot moet ik op 7 oktober met het hele gebeuren in de Jozefschool zijn.

Ik wens u veel succes met uw strijd en hoop u en uw kinderen nog regelmatig bij de schaakevenementen te mogen begroeten.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
5 gr.
windkr. 3