WIJDEMEERSE WEBKRANT
Geloofsbrieven D66
Horstermeer, za 20 februari 2010

D66 wilde vanmiddag hun geloofsbrieven aan de president van de republiek Horstermeerpolder aanbieden. Dat lukte helaas niet.

ingezonden brief

D66 Wijdemeren heeft de bewonersvereniging van de Horstermeerpolder altijd gesteund in haar verzet tegen het provinciale plas-dras plan. Dit verzet bereikte deze week, vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen, een hoogtepunt door het uitroepen van de onafhankelijke republiek Horstermeerpolder.

Vandaag vond een optocht door de polder plaats. Wij steunden deze actie van harte en wilden als ludieke bijdrage in dit kader officieel onze ‘geloofsbrieven’ overhandigen aan de eerste president van de republiek Horstermeerpolder, de heer Henk Stuyver.

Onze gedachte was immers, hoe meer steun aan de bewoners, hoe beter. Vandaag, maar ook morgen. Helaas bleek het om procedurele redenen niet mogelijk om vandaag deze blijk van onze steun te overhandigen dus doen we dit alsnog via ons aller Wijdemeerse Webkrant.

Wij blijven van mening dat de politieke groeperingen in de gemeente als één man achter het verzet van de bewoners moeten blijven staan. Maar ook dat bewoners en politiek met elkaar in gesprek moeten blijven. Het provinciale Horstermeerplan, moet, evenals eerder het Verdiepingenplan, worden afgewezen. Als dit niet zal gebeuren door Haarlem, dan wel door Den Haag!

Nanne Roosenschoon
Lijsttrekker D66 WijdemerenDe geloofsbrief van Patricia Mossinkoff. Ook die van Nanne Roosenschoon en Hannie Humme waren klaar om aangeboden te worden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
5 gr.
windkr. 3