WIJDEMEERSE WEBKRANT
VVD-taart voor IJsclubs
Wijdemeren, zo 14 februari 2010

De ijsclubs van Loosdrecht, Ankeveen en Nederhorst werden door de VVD getracteerd op een Valentijnstaart.

persbericht

VVD Nieuws

Hulde voor de IJsclubs en de vele vrijwilligers van Wijdemeren!

De VVD Wijdemeren en de VVD Statenfractie hebben ook dit jaar weer de Valentijns Taartenactie georganiseerd om vrijwilligers of organisaties in het zonnetje te zetten vanwege hun tomeloze inzet en hart voor de gemeenschap. 


Joep Frijdal, de VVD fractievoorzitter (met stropdas rechts) deelt de taarten uit.

De voorzitters van 3 ijsverenigingen waren afgelopen vrijdag uitgenodigd om een hulde in ontvangst te nemen. Deze drie ijsclubs hebben Wijdemeren deze winter op de kaart gezet.

IJsclub Loosdrecht met voorzitter Jacob van der Meulen heeft de Ronde van Loosdrecht georganiseerd. Loosdrecht kreeg nationale aandacht van radio en TV en ook in de geschreven pers werd ruim aandacht aan het evenement besteed.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft IJsclub Nederhorst den Berg met voorzitter Aad Dijs en secretaris Bert Snel het voor elkaar gekregen om Nederhorst den Berg een overdekte ijsbaan te bieden. Dankzij de inzet van de club en de vele vrijwilligers en sponsoren is de ijsbaan nu eigendom van de ijsclub, zodat met name de jeugd ook de komende jaren van de ijsbaan kan genieten.

Tot slot IJsclub Ankeveen met voorzitter David Pos. Als het maar even vriest, komt Ankeveen in het nieuws met de alom bekende Toertocht van Ankeveen en de Driedaagse van Ankeveen. Deze laatste kon dit jaar op het laatste moment helaas geen doorgang vinden, maar haalde wel de landelijke pers.

Al deze activiteiten zijn een belangrijke stimulans voor het toerisme en de recreatie in Wijdemeren.

Daarom hulde aan deze drie ijsclubs en hun vele vrijwilligers die dit allemaal weer mogelijk hebben gemaakt.  Lars Wieringa, VVD Statenlid van Noord-Holland sprak zijn welgemeende waardering uit, evenals Joep Frijdal en Michiel van Balen, beiden kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De drie voorzitters kregen als blijk van waardering de Valentijns taart overhandigd.

Alle voorzitters benoemden nadrukkelijk de inzet van de vele vrijwilligers en het vele werk dat zij hebben verricht. Zij zullen de blijk van waardering aan hen doorgeven.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
-1 gr.
windkr. 3