WIJDEMEERSE WEBKRANT
CDA en D66 in Actie
Wijdemeren, ma 8 februari 2010

Twee berichten. Op 13 februari is De Dobber in Kortenhoef omgetoverd tot CDA bastion. D66 zette alle kandidaten op de kaart van Wijdemeren.

ingezonden berichten

CDA Wijdemeren

Ronde tafelgesprekken met CDA-bestuurders
CDA-partijvoorzitter Peter van Heeswijk in Wijdemeren

Peter van Heeswijk, landelijk partijvoorzitter van het CDA, is zaterdag 13 februari speciale gast tijdens een verkiezingsbijeenkomst van het CDA Wijdemeren. Ook Tweede Kamerlid Maarten Haverkamp en de beide Noord-Hollandse CDA-gedeputeerden Rinske Kruisinga en Jaap Bond zijn er bij. En natuurlijk de lokale kandidaten o.l.v. lijsttrekker Theo Reijn en (kandidaat) wethouder Betske van Henten. De bijeenkomst wordt gehouden in het Kortenhoefse Dorpshuis De Dobber en begint om 14.00 uur.

Met elkaar… lokaal, regionaal en landelijk

Als lokale dorpspartij zijn wij stevig geworteld in de verschillende kernen van Wijdemeren. Met betrokken ondernemers en inwoners die zich actief inzetten voor verenigingen en festiviteiten in onze dorpen. CDA-ers staan midden in onze samenleving en weten wat er leeft. Op scholen, in buurten en kernen, bij ondernemers en vrijwilligers.  Maar CDA-ers hebben ook direct contact met onze regionale-, provinciale- en landelijke bestuurders. Dat is onze meerwaarde!

Met elkaar… in gesprek blijven

In de aanloop naar de verkiezingen blijven we vooral in gesprek met onze kiezers. Net zoals we dat alle jaren doen in kraampjes tijdens de evenementen in de dorpen, tijdens bijeenkomsten of gewoon aan de keukentafel. We praten met jongeren over kerk en samenleving, over wonen, openbaar vervoer en veiligheid. Met (agrarische) ondernemers over hun kansen in onze dorpen. Met ouderen over zorg en welzijn. Met vrijwilligers over hun idealen, hun inzet, hun waardering.


Wijdemeren kleurt D66 op de digitale kaart en stopmotion video’s

D66 vindt dat de communicatie van de gemeente sterk verbeterd moet worden. We hebben daar een duidelijke visie op en willen het graag bestuurlijk anders. Communicatie anno 2010 is niet alleen op papier of via de raadsmicrofoon. Ook Internet dient als massamedium actief ingezet te worden. Onder het motto begin bij jezelf, hebben wij ervoor gekozen dat onze standpunten, reacties, programma en kandidatenlijst  voor iedereen toegankelijk zijn.  Wij publiceren daarom al geruime tijd op onze website www.d66wijdemeren.nl 

Nieuw is  dat we nu ook onze kandidaten voor de gemeenteraad op de digitale kaart gezet hebben. Ga naar http://d66wijdemeren.nl/wijdemeren_op_de_kaart  en zie waar onze kandidaten zich bevinden binnen de gemeentegrenzen. Indien u een vraag hebt, stap op een van onze kandidaten af,  of laat het ons weten via:  info at d66wijdemeren.nl.

Stopmotion video’s: Richtingwijzers van D66

Ook hebben we onze richtingwijzers online gezet. Hier ziet u (in video en tekst) wat onze richtingwijzers zijn bij gemeentelijk beleid. Ons complete programma (d66wijdemeren.nl/programma) biedt volledige inzage. Ook is een korte versie van ons programma te vinden op de site.

D66 is momenteel niet vertegenwoordigd in de raad van Wijdemeren. D66 vindt dat het beleid anders moet en wil terug in de raad. We bereiden ons inhoudelijk voor en zullen u via de website actief blijven informeren. Ook in de komende periode zullen wij nog vele stukken publiceren. Zorg dat het Anders wordt in Wijdemeren, Stem D66.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
-3 gr.
windkr. 4