WIJDEMEERSE WEBKRANT
Cursus ouders Peuters
Wijdemeren, ma 8 februari 2010

Op 3 maart start de cursus bestemd voor ouders met een peuter tussen de 2 en 4 jaar, bestaand uit  vier bijeenkomsten van twee uur.

persbericht

Cursus 'Peuter in zicht!' in Hilversum

In Hilversum start op woensdagavond 3 maart in het consultatiebureau van de GGD  aan de Frederik van Eedenlaan 13, 1215 EK , de cursus ‘Peuter in zicht!’

Deze cursus is bestemd voor ouders met een peuter tussen de 2 en 4 jaar. De cursus bestaat uit  vier bijeenkomsten van twee uur, deze beginnen om 20.00 uur. De kosten bedragen €30,00 per persoon.

Wat doe je als je kind een driftbui heeft? Of niet luistert? Of andere kinderen slaat?
Alle ouders van peuters komen voor dit soort vragen te staan en zoeken naar een oplossing. Dat kun je alleen doen, maar ook samen met andere ouders tijdens de cursus ‘Peuter in zicht!’. Ouders krijgen op afwisselende wijze informatie over de ontwikkeling van hun peuter.
           
De onderwerpen zijn: ontwikkeling bij peuters; ondersteuning van je peuter en een veilige basis bieden; hoe stimuleer je de ontwikkeling van je kind; hoe kun je het gedrag van je peuter sturen.

Aan de hand van filmbeelden kunnen ouders zien hoe andere ouders opvoedsituaties oplossen. Maar zij kunnen ook hun eigen situatie en vragen inbrengen waarvoor gezamenlijk een oplossing gezocht wordt. De deskundige leiding is in handen van ervaren medewerkers van de GGD en Versa. Informatie en aanmelding verloopt via GGD Gooi & Vechtstreek, afdeling Jeugdgezondheidszorg, telefoon (035) 692 63 50.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
-3 gr.
windkr. 4