WIJDEMEERSE WEBKRANT
Koud wassen, geen krimp
Wijdemeren, za 6 februari 2010

Putter schreef over de PvdA, Ben Steenvoorden reageerde. Joost Boermans (D66) reageerde en Ben Steenvoorden reageert daar weer op.

ingezonden brief

Geachte redactie, beste lezer,

De omschrijving 'Lentefris', die bedacht is door de redactie van de WWK, vinden wij meer dan passend voor de PvdA. Het waarom kunt u lezen in onze vorige bijdrage. Dat D66 dit predicaat wil opeisen verbaast me.

Zoveel woorden als zij nodig hebben om dat duidelijk te maken, hoef ik niet te gebruiken om het tegendeel te beweren. In 2006 stonden de nrs 1 en 4 van de huidige D66-kandidatenlijst op plaats 1 en 2. Men behaalde daarmee 289 stemmen en verdween daarmee uit de raad. Normaliter einde politieke loopbaan.

Toch mogen deze 'lentefrisse' kandidaten nu wederom de kar trekken. Niet echt verfrissend en vernieuwend. Om in de beeldspraak van D66 te blijven: een verkwikkende wasbeurt heeft niet plaastgevonden. Waarschijnlijk is D66 toch bang geweest voor een te hoge temperatuur, waardoor de partij nog verder zou krimpen.

Ben Steenvoorden
PvdA Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

Naschrift:

Heren, heren.., leuk en geestig allemaal, maar... U schrijft het in twee minuten op en drukt op de verzendknop. Maar ik ben een kwartier bezig om te redigeren, te editen en te linken. Ik stop dus even met deze forumdebatlijn over de was van anderen.

Daar komt iets bij. Ik hoor hier en daar verzuchtingen over de hoeveelheid politiek in de WWK. Volgens sommigen wat te veel van het goede, net als de overvloedige hoeveelheid CDA borden in Wijdemeren. Een tijdelijke overdosis.

We beperken ons daarom maar weer tot de inhoud. Welke partij heeft welk standpunt? Waarover? Dat soort dingen.

Red. WWK

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
4 gr.
windkr. 3