WIJDEMEERSE WEBKRANT
Hoorzitting toch Openbaar
Loosdrecht, ma 1 september 2008

De hoorzitting die het Ministerie van VROM op woensdag 3 september aanstaande organiseert, is wel degelijk openbaar. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten.

Dossier Verdiepingenplan

persbericht

Hoorzitting Verdiepingenplan is wél openbaar

De hoorzitting die het Ministerie van VROM op woensdag 3 september aanstaande organiseert, is wel degelijk openbaar. In een eerder bericht werd gesuggereerd dat de bijeenkomst besloten zou zijn.

Alleen mensen die eerder een bedenking hebben ingediend tegen het op 24 april jongstleden vastgestelde Bestemmingsplan Waterkwaliteitsverbetering Loosdrechtse Plassen (het Verdiepingsplan), mogen het woord voeren. Zij hebben daartoe een schriftelijke uitnodiging gekregen.

Aanmelden

Publiek is welkom, maar heeft geen spreekrecht. Publiek wordt wel aangeraden om zich van te voren als toehoorder aan te melden, aangezien de ruimte beperkt is en uiteraard voorrang wordt gegeven aan de insprekers. Aanmelden kan bij het secretariaat van VROM, telefoon: 070-3391632.

De hoorzitting wordt gehouden in het Ministerie van VROM, Rijnstraat 8 te Den Haag. Vanwege het grote aantal te horen personen en instanties vindt de zitting in twee sessies plaats: een ochtendgedeelte van 09.30 tot 13.00 uur en een middaggedeelte van 14.00 tot 17.30 uur.

Alle bezoekers (insprekers en toehoorders) moeten zich bij binnenkomst legitimeren.

bron
persbericht
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
21 gr.
windkr. 4