WIJDEMEERSE WEBKRANT
Night of a Meezing Music
Kortenhoef, ma 1 september 2008

Op 15 november aanstaande wordt in Sporthal de Fuik een vervolg op Wijdemeren in Concert gehouden onder de naam Night of a Meezing music.

ingezonden bericht

Start kaartverkoop Night of a Meezing Music

U weet het nog: 1995 Night of the Proms of 2001 Wijdemeren in concert. Dit daverend succes krijgt een vervolg in 2008, Night of a Meezing music. Op 15 november aanstaande in Sporthal de Fuik.

Op initiatief van de muziekverenigingen Amicitia en Bmol gaan wij ook dit jaar weer voor een dergelijk groots muziekspektakel zorgen dragen. Niet alleen de leden van Amicitia en Bmol maar ook uit de vele inschrijvingen van leden van verenigingen uit de regio, blijkt dat de ware muzikanten een dergelijke muziek happening beslist niet willen missen. Vandaar dat er op 15 november een orkest zal optreden dat uit bijna 100 muzikanten bestaat. Dat is nog niet alles want vocaal zal dit orkest ondersteund worden door het koor van Bmol en zal ook de slagwerkgroep " Bmol World Percussion' een aantal spetterende optredens verzorgen.

Dit alles vanaf 20.30 uur tot ongeveer 22.30 uur. Daarna is het de beurt aan Horns Inda House een seventies funk, rock en soulband welke in Wijdemeren al diverse grote optredens heeft verzorgd. Bijvoorbeeld vorig jaar in Dorpshuis de Dobber tot twee maal toe een uitverkocht huis.

De Fuik zal uiteraard omgetoverd worden tot een ware concertzaal. Echter wel met een ongedwongen karakter, met slechts een kleine 100 zitplaatsen voor de wat oudere belangstellenden onder u. De rest van de zaal wordt ingericht met statafels. Tijdens dit Non-stop concert zal u gewoon een hapje en een drankje kunnen verkrijgen.

Over het muzikale programma zullen wij u in de volgende publicatie wat meer gaan vertellen.

Uiteraard hoeft u ook dit concert niet te missen, volgens ons mag u dit niet eens missen. Mits u wel vooraf uw kaarten bestelt. Vanaf zaterdag 13 september gaat de kaartverkoop van start. Kosten € 12.50,- per kaart.

Telefoonnummer 035-6563651 of per email jvandenbroeck at hetnet.nl. U verneemt dan wanneer u de kaarten af kunt halen. Uiteraard tegen contante betaling.

Wees er snel bij want er is slechts 1 concert en er is om veiligheidreden een beperkt aantal kaarten. Dus op is op!!!! Zorg dat u erbij bent !!

Namens de organisatie Night of a Meezing music graag tot ziens op 15 november

Jan van den Broeck

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
21 gr.
windkr. 4