WIJDEMEERSE WEBKRANT
Hoorzitting is Besloten
Loosdrecht, ma 25 augustus 2008

Het ministerie van VROM heeft de hoorzitting voor het verdiepingenplan besloten verklaard. Alleen genodigden kunnen hem bijwonen.

Dossier Verdiepingenplan

persbericht

Hoorzitting Verdiepingenplan alleen toegankelijk voor genodigden

De hoorzitting over het verdiepingenplan op woensdag 3 september in Den Haag is alleen toegankelijk voor mensen die de schriftelijke uitnodiging en hun legitimatiebewijs kunnen tonen.

In eerste instantie was publiek wel welkom. Uit veiligheidsoverwegingen heeft het ministerie van VROM de regels op dinsdag 25 augustus aangepast. Alleen de persoon aan wie de uitnodiging gericht is, mag bij de hoorzitting aanwezig zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat andere betrokkenen geen toegang hebben. Controleer dus goed aan wie de uitnodiging geadresseerd is. Dan komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bedenking toelichten

Het ministerie van VROM organiseert op 3 september in Den Haag een hoorzitting over het Bestemmingsplan Waterkwaliteitsverbetering Loosdrechtse Plassen, het Verdiepingenplan. Mensen die een bedenking hebben ingediend, kunnen deze daar toelichten. Burgemeester Bijl geeft, namens de gemeente, als eerste een toelichting.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 3