WIJDEMEERSE WEBKRANT
Reconstructie Herenweg
Breukeleveen, ma 25 augustus 2008

De Herenweg in Breukeleveen wordt gereconstrueerd. Op 4 september is er in De Stille Plas een informatieavond.

persbericht

Informatiebijeenkomst Herenweg
op donderdag 4 september

Op donderdag 4 september van 19.30 tot 21.00 uur is er in Café De Stille Plas, Nieuw-Loosdrechtsedijk 217a, een informatieavond over de reconstructie van de Herenweg in Breukeleveen.

Wie over de Herenweg rijdt, kan zien dat een opknapbeurt hard nodig is. I n 2002 is hiervoor al een plan gemaakt. Door onder andere de gemeentelijke herindeling heeft dit helaas een behoorlijke vertraging opgelopen. Nu pakt de gemeente de draad weer op.

Actualiseren plan

Het gaat om het stuk tussen de brug over het Tienhovens Kanaal en het Breukeleveensemeentje. De bedoeling is nieuw asfalt aan te leggen, de rioleringen aan te passen, nieuwe beschoeiingen te maken en de parkeervoorzieningen te verbeteren. Omdat het plan nu 6 jaar oud is, wil de gemeente samen met bewoners kijken of er iets aan veranderd moet worden om tot een succesvol resultaat te komen. Ook mensen die destijds in de klankbordgroep zaten, zijn op 4 september wederom van harte welkom mee te denken en te praten!

Plan bekijken?

Het plan uit 2002 is te vinden op www.wijdemeren.nl . Klik links op "Projecten en Plannen", daarna op "Wegen en bruggen onderhouden" en tot slot op "Reconstructie Herenweg". Uiteraard is het plan ook in te zien tijdens de informatiebijeenkomst.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 3