WIJDEMEERSE WEBKRANT
Hilversum: Geen bosweg
Wijdemeren, wo 8 oktober 2008

Wijdemeren heeft een 'kwestie' met Hilversum. In Hilversum is men zich een hoedje geschrokken van het plan van Hilbrand Korver (GL) om een weg door het bos aan te leggen.

Op 24 september stelde Hilbrand Korver (GL) voor om een weg door het bos, achter de buitenplaatsen aan te leggen, om het Noordereinde te ontlasten. Het Hilversumse raadslid Ineke Logtenberg, ook GroenLinks, is tegen het voorstel en vroeg wethouder Erik Boog van Hilversum naar zijn mening over het plan. Logtenberg vindt dat Wijdemeren de verkeersproblemen op het eigen grondgebied op moet lossen. Wethouder Erik Boog was het volkomen met haar eens.

Geen weg door het bos

Hij belde meteen met zijn Wijdemeerse collegawethouder om te horen hoe de vork in de steel zat. Boog vond het vreemd dat er niet eerst contact met Hilversum was opgenomen. Hoe dan ook, hij geeft een duidelijk signaal af dat hij vindt dat de weg door het bos er niet moet komen. Meepraten met discussie over de verkeersproblemen in de regio, zoals de Wijdemeerse raad op de rol heeft gezet, wil hij wel.

Dossier Verkeer 's-Graveland

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
16 gr.
windkr. 2