WIJDEMEERSE WEBKRANT
Stelling van You FM
Loosdrecht, wo 20 februari 2008

Wekelijks zal You FM een prikkelende stelling bekendmaken en deze dagelijks voorleggen aan politiek en andere betrokkenen.

De stelling waarover You FM uw oordeel vraagt is: "Het verdiepingenplan is het beste voor de Loosdrechtse Plassen."

Explosieve Stelling

Uit eigen ervaring weten wij dat dit een explosieve stelling is. In 2005 plaatste de WWK over hetzelfde onderwerp een poll. Er werden slechts 61 stemmen uitgebracht. De meerderheid was voor verdiepen. Dat leidde toen tot heftige reacties in het Loosdrechtse huis aan huisblad De Nieuwsster.

Poll: Wel Verdiepen 16-5-2005
Verbazing over Poll 18-5-2005
Complot-theorie 2-6-2005
Achterdocht Nieuwsster 5-6-2005

Dossier Verdiepingen

persbericht

You FM start met stelling van de week:
"Het verdiepingenplan is het beste voor de Loosdrechtse Plassen"

You FM start deze week met een nieuw programmaonderdeel: "de stelling van de week". Wekelijks zal You FM een prikkelende stelling bekendmaken en deze dagelijks voorleggen aan politiek en andere betrokkenen. Dit zal iedere ochtend tussen 08:00 en 08:30 uur te horen zijn op You FM via 107 FM.

Deze week:

"Het verdiepingenplan is het beste voor de Loosdrechtse Plassen"

Luisteraars kunnen ook reageren door te stemmen op de website,  www.youfm.nu of een sms te zenden met de tekst 'stelling eens' of 'stelling oneens' naar 3030. De uitslag zal op zaterdagmiddag tussen 12:00 en 13:00 uur bij You FM bekendgemaakt worden.

You FM is in de ether te ontvangen via 107 FM, op de kabel via 92.3 FM. Via internet: www.youfm.nu . You FM is samen met Regio TV Wijdemeren onderdeel van de Aros mediagroep.

bron
WWK/Persber.
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
4 gr.
windkr. 2