WIJDEMEERSE WEBKRANT
Mosterd na de maaltijd
Wijdemeren, vr 14 september 2007

DBL raadslid Gert Zagt reageert op het bericht over de begroting 2008 en het provinciale toezicht. Hij zou het de titel "Mosterd na de maaltijd" geven.

ingezonden bericht

Geachte redactie,

Wat mij betreft zou de kop van het artikel "Schot voor de Boeg", ook "Mosterd na de maaltijd", mogen luiden. Immers als het provinciale toezicht zichzelf serieus neemt had die brief natuurlijk voor de raadsvergadering van 31 mei 2007 op het bord van de raad moeten liggen. Bij het hoofdgerecht dus!

Daarnaast komt de laatste alinea van het artikeltje op mij over alsof de raad een bezuinigingspakket van het college terzijde heeft geschoven in het kader van de begrotingsvoorbereiding van 2008. Deze suggestie is niet correct.
De rekenkamer heeft zich uitgesproken over de zogenaamde heroverwegingsoperatie 2003-2006 en niet over een bezuiniginspakket voor 2008! Dat onderwerp staat er dus geheel los van en ik snap de link die u opneemt dan ook niet.

Integendeel, de raad heeft zelfs dit jaar (Raadsvergadering 5 juli 2007) zelf aan het college een lijst van potentiele bezuinigingen ter uitwerking meegegeven met als doel dat het college daar invulling aan geeft voor de begroting van 2008.

Vriendelijke groet,

Gert Zagt
Raadslid DorpsBelangen Loosdrecht (DBL)

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 2