WIJDEMEERSE WEBKRANT
GGD-Jeugdzorg in Rading 1
Wijdemeren, wo 10 januari 2007

Schoolartsen en verpleegkundigen van GGD Jeugd Gezondheidszorg ontvangen voortaan Wijdemeerse jeugd vanaf 4 jaar in het gemeentehuis.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

persbericht

GGD-Jeugdgezondheidszorg begonnen in hun nieuwe onderkomen in gemeentehuis aan Rading 1

Schoolartsen en verpleegkundigen van GGD Jeugd Gezondheidszorg ontvangen voortaan Wijdemeerse jeugdigen vanaf 4 jaar in het gemeentehuis aan Rading 1. Wethouder Nelleke Schenkkan heette hen op 9 januari op feestelijke wijze welkom. Dit ging gepaard met het doorknippen van een lint naar de vertrekken met hun nieuwe onderkomen en de overhandiging van presentjes voor de eerste jeugdige cliënten.

Tot september 2005 voerde de GGD de onderzoeken uit op de Loosdrechtse basisscholen. Omdat de scholen deze ruimte niet meer konden missen verhuisde de jeugdzorg tijdelijk naar De Meidoorn in Nieuw-Loosdrecht. Dit gebouw voldeed niet aan de eisen om het werk goed te kunnen uitvoeren.

Vorig jaar besloten burgemeester en wethouders de GGD tijdelijk onderdak te bieden in het gemeentehuis op de beganegrond. Of het gemeentehuis ook op lange termijn onderdak biedt aan de GGD gaat de gemeente nog bezien.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief