WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bob neemt de Week door
Kortenhoef, ma 26 februari 2007

Bob Colijn neemt de week door. Hij behandelt in vijf alinea's de politiek en hij maakt reclame voor Kunst aan de Dijk.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

Gelukkig krijgt de krant weer wat leven, na de winterslaap en de saaie aanloop naar 7 maart, misschien moet ik maar op Rinske gaan stemmen, die maakt tenminste een zeer goede kans en heeft verstand van zaken blijkbaar als GS.

Maar ik wilde dit keer graag mijn steun betuigen aan het verhaal van Putter, hij heeft volkomen gelijk en ben dezelfde mening toegedaan, eerst dacht ik over Michiel dat wordt een topper, mogelijk Wethouder , maar nu blijkt het tegendeel.

Maar in feite ben ik nog meer verheugd over het feit dat Robby, Putter een zeer gefundeerd antwoord geeft en de spijker volkomen op de kop slaat, de dames en heren zitten er voor hun eigen promotie en proberen zonder behoorlijk draagvlak op het pluche te blijven zitten.

Kortom burgers van Wijdemeren, denk nog eens goed na op wie en op welke partij u gaat stemmen of stem niet als protest ! tegen dit politieke gedrag.

Ik ga ook weer eens een borrel drinken bij Robby en nodig hem en alle belangstellenden uit om a.s. donderdag te komen naar het Kerkje, ik ben daar sinds dit jaar facilitair vrijwilliger, c.q. gastheer met vele andere Kunstliefhebbers,c.q. Vrijwilligers.


Tot donderdag a.s. en prettige vakantie deze week.


Bob J. Colijn
Ondernemer te Kortenhoef.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 5