WIJDEMEERSE WEBKRANT
Over papier en uw stem
Ankeveen, ma 26 februari 2007

Patrick Kreuning uit Ankeveen pleit ervoor om oud papier naar Dierenasiel Crailo te brengen. En hij geeft een stemadvies.

ingezonden brief

Ik kan me de onvrede over de papierbak goed voorstellen. Op de Herenweg hebben we gezamenlijke containers en daar heb ik de papierbak nog niet gesignaleerd. Maar daarnaast, ik spaar mijn oud papier altijd op voor het dierenasiel. Als iedereen zijn papier maar in de bak gooit komt het nooit meer bij het asiel terecht, maar gaat de GAD met de centen er vandoor.

Maar dat is nog niet alles. Toen iedereen in het verleden een grijze en groene kliko kregen hebben velen een aparte kast gebouwd waar de twee containers in pasten, dit om de tuin een wat vrolijker en vriendelijker aanzicht te geven. Nu moeten die kasten natuurlijk ook weer uitgebouwd worden met in het achterhoofd de vraag, wanneer komt de volgende container.

Daarnaast is duidelijk niet bekend wanneer het papier wordt opgehaald, ik zou zeggen, mensen boycot die bak en breng alles naar de scholen of dierenasiel Crailo, u doet hen er meer plezier mee dan de GAD, want dat gaat alleen maar meer kosten de komende jaren.

Patrick Kreuning
Ankeveen


ingezonden brief

Heel leuk en aardig dat het CDA het zo belangrijk vindt dat wij als gemeente gehoord worden in Haarlem en daarom maar flink propaganda maken voor hun kandidaat. Maar staat die kandidaat ook voor de volle 100% achter alle CDA standpunten?

Dat lijkt mij twijfelachtig. Buiten dat was de heer Balkenende van het CDA zo tegen de Melkertbanen, waarna ik 3 jaar thuis heb gezeten toen mijn baan werd afgeschaft. Nu verricht ik andere gesubsidiëerde arbeid waarbij ik er financiëel flink op achteruit ben gegaan, naast dat het werk ook niet leuk is. Het valt zeer te betwijfelen of ik ooit in mijn leven nog op het CDA zal stemmen en ik roep iedereen op dit niet te doen. Als u hart heeft voor de kansarmen, die voor een fatsoenlijk loon willen werken, stemt u links, kijk eens verder dan uw eigen portemonnaie.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 5