WIJDEMEERSE WEBKRANT
CdK steunt campagne Sieta
Nederhorst den Berg, ma 26 februari 2007

Jan Franssen, CdK in Zuid-Holland, komt naar Nederhorst den Berg om de campagne van zijn zuster, Sieta Vermeulen, te ondersteunen.

persbericht

VVD Nieuws

JAN FRANSSEN, COMMISSARIS VAN DE KONINGIN
IN ZUID-HOLLAND, STEUNT CAMPAGNE STEM SIETA

Jan Franssen commissaris van de Koningin in Zuid Holland steunt de campagne van zijn zus Sieta Vermeulen-Franssen voor de Provinciale Staten.


Sieta Vermeulen in Loosdrecht.

Volgens hem is het van belang om een eigen vertegenwoordiger bij de provincie te hebben, die de kenmerken en bijzondere eigenschappen van het gebied en de daarbij behorende problemen en uitdagingen goed kent. Om de campagne Stem Sieta te ondersteunen is hij a.s. zaterdag 3 maart a.s. met het campagneteam vanaf ca. 13.00 uur aanwezig op het plein in Nederhorst den Berg.

Kortenhoef

Ook afgelopen zaterdag is hard gewerkt om mensen te informeren. De dag begon op de Meenthof in Kortenhoef waar Sieta samen met Gerrit van den Broek en Joep Frijdal de folder Stem Sieta uitdeelden. De nadruk werd gelegd op het feit dat men toch echt op nr. 34 van de VVD lijst moest stemmen om Sieta in de Provinciale Staten te krijgen. Naast leuke reacties kregen  ze regelmatig te horen dat men niet wist of men zou gaan stemmen omdat men niet wist wat de Provincie eigenlijk doet. Waarmee is aangegeven dat de provincie de afgelopen jaren ver van de mensen is komen te staan.

Loosdrecht

Om één uur stonden Michiel van Balen en Leonique Krätzschmar klaar op Nootweg in Loosdrecht. Wim Steman was er ook om te helpen met het opbouwen van de kraam. Gelukkig werd het droog waardoor mensen gemakkelijker even tijd namen  voor een gesprek. Relatief veel VVD kiezers kwamen langs en ook die werden gewezen op de voorkeursactie en de noodzaak om op nr. 34 stemmen. Positieve reacties ontvingen zij ook, omdat zij als enige van de politieke partijen aanwezig waren, zowel in Kortenhoef als in Loosdrecht.

Vervolgens ging een aantal VV D- ers 's middags naar Muiden en Muiderberg om daar huis-aan-huis de Stem  Sieta folders te bezorgen.

Ankeveen en Nederhorst den Berg

Zaterdag 3 maart staat Sieta  's morgens  op de markt in Ankeveen, op de Nootweg en op de Industrieweg in Loosdrecht. 's Middags staat zij met Jan Franssen  in Nederhorst den Berg op het plein.

bron
persbericht
foto
VVD
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 5