Acties Wdm Ter Sype?
Loosdrecht, 24 oktober 2006

Wim van Oudheusden stelt kritische vragen over de acties die Wijdemeren heeft ondernomen om het bouwplan Ter Sype te realiseren.

Ingezonden Brief

Ter Sype ook vertraagd door Wijdemeren?

Nu de Provincie het hoofd in de schoot heeft gelegd en een nieuwe luchtvaartwet afwacht voordat men de door Hilversum geboden opening om ter Sype te bouwen, rijst de vraag wat de gemeente eigenlijk na eind juli deed.

Hebben ze al het vertrouwelijk overleg gehad met Hilversum? Is de uitkomst daarvan zo teleurstellend dat men al maanden radiostilte richting bevolking betracht? Wat hebben ze gedaan om de Bilt mee te krijgen?

Is er een berekening gemaakt van de tijdsduur om tot realisatie te komen mocht de Groen-Linkse gedeputeerde Moens zwakte vertoont en alles uitstelt tot na de Tweede Kamerverkiezingen?  En is er een berekening voor het geval hij wel op korte termijn de realisatie had willen aanvangen? Zoja, op welke data komt men uit?
Zonee, waarom zijn deze berekeningen nog niet gemaakt?

Ik mag toch aannemen dat ook Moens deze berekeningen kent ? Anders had hij niet zo stellig kunnen antwoorden, dat er van vertraging nauwelijks sprake zal zijn.
Wat betekent "nauwelijks" voor onze woningzoekenden, waarvan er steeds meer dit getreuzel spoegzat zijn?

En, last but not least, waar blijft de journalist die dit eens haarfijn uitpluist voor de lezers, die toch allemaal binnenkort naar de stembus gaan?????

Wim van Oudheusden
Statenlid PvdA
Loosdrecht

home
verder
terug
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann