WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wat zocht u in de WWK?
Wijdemeren, 1 november 2006

Het is vandaag 1 november. Oktober is voorbij. Tijd om even terug te blikken op de statistieken van de WWK en op waar u naar zocht.

In oktober steeg het aantal bezoekers per dag weer. De top lag op 537 bezoekers op 30 oktober. Steeds meer Wijdemeerders weten de WWK te vinden.

Het meest gelezen werden de berichten over de OZB verhoging en de bomenkap aan de Leeuwenlaan. Het meestgelezen bericht van oktober was "Kaalslag is begonnen" van 24 oktober.

U zocht weer van alles op de Wijdemeerse Webkrant. In totaal kwamen er 1250 zoekopdrachten bij de WWK uit. Voor alle duidelijkheid, wij weten absoluut niet wie er zocht! Wij weten wel welke sleutelwoorden er ingetikt werden om te zoeken en daarmee op de WWK terecht te komen met een flink aantal zoekmachines.

Top Twintig

Op nummer één staat "Nederhorst den Berg". En dat is de afgelopen maanden ook steeds zo geweest. Op nummer vijf staat "gemeente nederhosrt den berg". Als je nr. één en nr. vijf bij elkaar optelt, dan is er wel heel erg veel naar Nederhorst gezocht (5,5%). Waarom Nederhorst zo populair is in het zoeken is ons een beetje een raadsel eerlijk gezegd.

Het verkiezingsprogramma van het CDA mag zich verheugen in een grote belangstelling. Op nummer vier. Misschien dat men dat nog eens wil nalezen over de OZB? (Alle verkiezingsprogramma's en de berichten over de verkiezingscampagne vindt u trouwens onder de link "Verkiezingen 2006" in het linkerframe van de homepage van de WWK, maar dat terzijde.)

Fractievoorzitter Jaap van Waveren van DBL staat net boven raadsgriffier Baerte de Brey, die zijn plek deelt met Pieternel Poelman (lintje) en Geert Geerligs (schilder Loosdrecht) en de kermis in Ankeveen. Hekkesluiter in de top twintig is het bouwen van een ooievaarsnest. Dat werd op de dorpsavond van Ankeveen uitgelegd, waarbij het aanvragen van een bouwvergunning, en met name de verschuldigde leges daarvoor, grote verbazing wekten.

Zoekterm
Aantal
%
nederhorst den berg
40
3.2 %
wijdemeren
31
2.5 %
wijdemeerse webkrant
20
1.6 %
cda verkiezingsprogramma
17
1.3 %
gemeente nederhorst den berg
17
1.3 %
plattegrond kortenhoef
13
1 %
wijdemeren webkrant
10
0.8 %
gemeente s-graveland
9
0.7 %
jaap van waveren
8
0.6 %
gemeentehuis wijdemeren
8
0.6 %
radio wijdemeren
7
0.5 %
baerte de brey
7
0.5 %
leeuwenlaan
7
0.5 %
kermis ankeveen
7
0.5 %
wijdemeren journaal
7
0.5 %
pieternel poelman
7
0.5 %
geert geerligs
7
0.5 %
kortenhoef plattegrond
6
0.4 %
gemeente s graveland
6
0.4 %
ooievaarsnest bouwen
5
0.4 %

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

home
verder
terug
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann