Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Van Oudheusden over Buijs

Loosdrecht, 2 maart 2006

Wim van Oudheusden, voorzitter van de SV Loosdrecht, statenlid en nr. 15 op de PvdA lijst, reageert op een interview met Ruud Buijs, VVD nr. 6.

Update 2-3-2006, 23.50: Van Oudheusden reageert op een interview van Herman Stuyver in de lokale bladen. U vindt dat hier.

Er was eerder een reactie van Ruud Biujs in de WWK.

Reactie

PvdA reageert verbaasd op interview met Ruud Buijs

Deze nieuwe VVD-kandidaat voor de gemeenteraad trekt nogal van leer
tegen het CDA in hun campagne en met name over wat het CDA schrijft
over het kunstgrasveld voor s.v. Loosdrecht.

De oud-voorzitter van sv Loosdrecht, Wim van Oudheusden, Provinciaal
Statenlid en nr.15 op de lijst voor de PvdA, voerde de afgelopen jaren vaak onderhandelingen met wethouder Bert Nagel over dit onderwerp. Dit gebeurde over het algemeen in goede harmonie. De door de heer Buijs
genoemde bedragen zijn niet juist en geven een vertekend beeld.
Er is een motie in de raad aangenomen(door het CDA ingediend) dat de wethouder met een oplossing moet komen over het kunstgras veld.

Kennelijk is de VVD de afgelopen jaren zo gewend geraakt aan oppositie voeren dat men een andere toon aanslaat dan toen ze nog wethouders leverde, jammer.

Het is natuurlijk prima dat ze het CDA aan haar uitspraken wil houden, maar inmiddels is uit de reactie van Betske van Henten duidelijk dat deze toch minder hard zijn dan Buijs verondersteld. De vraag rijst dan ook of de aanval van de VVD wel bereikt heeft wat ze beoogde, namelijk een groter aantal raadsleden meekrijgen met de plannen van s.v. Loosdrecht om samen met de gemeente Wijdemeren tot realisatie van een kunstgrasveld te komen.

Daar staat de PvdA ook achter, maar dan liefst via het harmoniemodel.

Is sv Loosdrecht gediend met het geschreeuw van Ruud Buijs over het kunstgrasveld of wil Ruud sv Loosdrecht gebruiken als opstapje naar de raad?

Wim van Oudheusden
PvdA, nummer 15


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil Naar volgende bericht