Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

De VVD roert de Trom

Wijdemeren, 21 februari 2006

De VVD laat van zich horen. Ruud Buys (nr. 6) reageert op het CDA en werft sponsorgelden voor de SV Loosdrecht. Bob Colijn (nr. 8) is blij dat Westerveld verkocht is.

(De opmerkingen over het kunstgrasveld, het CDA en 450.000 euro begrijpen wij eerlijk gezegd niet helemaal. Mogelijk dat er zich in onderhandelingen of in een commissie zich iets afgespeeld heeft. Voorzover wij weten is het veld niet in de raad geweest. Maar wij kunnen ons vergissen. red.)

Reactie

VVD Wijdemeren

Jammer van het C D A  om zo te reageren over een ophaal aktie van hulp behoevende mensen. Ik heb nergens het telefoon nummer kunnen vinden van het C D A , anders hadden wij het samen kunnen doen. Wij maken geen enkel onderscheid!

Jamer van het C D A dat de belofte aan sv Loosdrecht  voor een KUNSTGRASVELD alleen berust op het woordje JA maar verder geen inhoud heeft, want sv Loosdrecht moet zelf 450.000 euros BETALEN. Dit is stemmen pikken !!!
De stemmers worden hier op een verkeerd been gezet. Pas op voor de koe met de gouden hoorns. Hier wordt sv LOOSDRECHT  niet vrolijk van. Als u mee wilt doen om dit veld te realiseren,  bel dan Ruud Buys, sponsorzaken sv LOOSDRECHT, tel. 0651194796.
C D A Ik wacht op uw donatie!

Ruud Buys
Loosdrecht


VVD Wijdemeren

Westerveld is verkocht aan een Particulier.

Dit lijkt een goede zaak voor de Gemeente Wijdemeren, de opbrengst kan dan nu gebruikt worden voor belangrijke zaken in onze Gemeente.

Dat mag de nieuwe Raad en College gaan vaststellen, dat lijkt me een goede start.

En lege panden zoals dit fraaie gebouw, zijn natuurlijk ook niet goed, dus proficiat voor de betrokkenen, tevens blijkt uit de tekening dat het lelijke linkerdeel weer een fraai uiterlijk gaat krijgen zoals het hoort. Kortom voor de Gemeente een goede upgrading, eerst Trompenburg en nu dus ook Westerveld, een aanwinst in alle opzichten, cultureel, toeristisch, etc.

De hamvraag is nu natuurlijk wel wie is nu de gelukkige die daar straks gaat wonen en ook tennissen ?? Of wordt de baan weer openbaar zoals vroeger ?

Wij zijn benieuwd hoe alles er straks uit gaat zien.

P.s. kan Trompenburg nu niet als Trouwlocatie gaan fungeren ? Dat lijkt me werkelijk een toplocatie voor a.s. paartjes uit onze Gemeente.


Mvrgr. Bob J. Colijn,
Kortenhoef

Update 21-2-2006, 22.23 uur: Hans Schouten uit Ankeveen schrijft dat Trompenburgh met een h aan het eind geschreven wordt. Zie de website.


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Harde wind Naar volgende bericht