Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Zaterdag Gondelvaart!

Oud-Loosdrecht, 18 augustus 2005

De VVV Loosdrecht hoopt dat de gondelvaart zaterdag wat goed zal maken van de tot nu toe verregende zomer. Er wordt grote drukte verwacht.

Op de Vijfde Plas zal om half tien 's avonds de 32ste Gondelvaart van start gaan. Er worden veel toeschouwers op De Strook verwacht om de gondels te aanschouwen. Om half twaalf wordt de gondelvaart afgesloten met een vuurwerk.

Politiek vaak Mikpunt

De gondelvaart steekt dikwijls de draak met de lokale politiek. Ook dit jaar zijn er onderwerpen in overvloed. Het verdiepingenplan, de collegecrisis, het dorpscentrum Loosdrecht, het "Hilversumse" gemeentehuis, de nieuwbouw aan de Voorstraat, de ruzietjes tussen DBW en de rest, en het ongenoegen dat af en toe uit de PvdA opborrelt over het optreden van wethouder Yvonne Siemons, planschade, de gronden van Neef, om er maar eens een paar te noemen.

Er zijn prijzen te winnen in diverse categorieeën. Objecten tot 12 meter, objecten langer dan 12 meter en de aparte categorie sloepen. Deelnemers kunnen zich nog steeds inschrijven bij de VVV tegenover Ottenhome.

Op de Eerste Plas wordt er ge'wakeboard'.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 26º Naar volgende bericht