Rik Jungmann

Waterskiclub Loosdrecht

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Wakeboarden in Loosdrecht

Loosdrecht, 10 augustus 2005

Op 20 augustus komen de liefhebbers van wakeboarden in Loosdrecht aan hun trekken bij de Waterskiclub Loosdrecht, er kan een cup met een hele lange naam gewonnen worden.

Persbericht

O'Neill Wakeboard Cup Shaped By Braun 2005
Loosdrecht, 20 augustus 2005

Op de derde zaterdag van augustus vindt, volgens traditie, voorafgaand aan de Loosdrechtse Gondelvaart, het grootste Wakeboard evenement van Nederland plaats. De O’Neill Wakeboard Cup Shaped by Braun staat dan ook al jaren bekend als dé wedstrijd waar de gehele Nederlandse Wakeboard top tot het uiterste gaat om de felbegeerde Cup te winnen!

Dit unieke Wakeboard evenement wordt dit jaar alweer voor de achtste keer georganiseerd door Waterskischool Loosdrecht in samenwerking met Waterskiclub Loosdrecht. Nederlandse toppers als Team O'Neill riders Duncan Zuur, Denise de Haan, Michael Timmers en Marcel Doorgeest strijden ook dit jaar om de felbegeerde eerste plaats en de vette prijzenpot!

De O’Neill Wakeboard Cup is een officiële NWB wedstrijd en wordt gehouden in alle NWB klassen waarbij we op zaterdag 20 augustus starten met de Boys & Girls & Junior Men en vervolgen met de Pro Lady’s, de Open Men, de Masters en eindigen met de wedstrijden van de Pro Men.
De wedstrijden voor de Rookie Kids, Rookie Ladies, Rookie Men en voor de Clubleden van Wakeboardschool Loosdrecht vinden al op vrijdag plaats.

De wedstrijd is uitstekend te volgen vanaf een groot ponton dat allebei de dagen naast de wedstrijdbaan in het water ligt. Dit indrukwekkende ponton is bereikbaar via een lange loopbrug en pal voor deze pontons komt de 2.50 meter hoger Red Bull kicker te liggen voor mega hoge jumps.
Een absolute uitdaging voor alle waaghalzen om het publiek te trakteren op super vette jumps.

Op het ponton kun je de wedstrijd bij slecht weer volgen via televisieschermen, vind je diverse stands met leuke aanbiedingen en kunnen toeschouwers zich door de Braun kapsters onder handen laten nemen om zo ‘’gratis’’ in stijl geshaved en geshaped te worden.
De toegang tot het ponton is helemaal gratis en na de prijsuitreiking, kan iedereen voor een klein bedrag genieten van een heerlijke BBQ, verzorgd door café restaurant ‘Veilige Haven’. Om de feestvreugde compleet te maken zorgt een deejay de hele dag voor zomerse beats, met ‘s-avonds een super gezellige Dance Party met op de achtergrond de Gondelvaart, waarbij duizenden bootjes en een spetterend vuurwerk de Loosdrechtse plassen verlichten.

Voor meer info of inschrijvingen kun je contact opnemen met Wakeboardschool Loosdrecht: info@wakeboardschool.nlwww.wakeboardschool.nl.


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Half bewolkt Matige wind 19 Naar volgende bericht