Rik Jungmann

WWK
Naar vorig bericht Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 Naar de home-page De wekelijkse nieuwsbrief Naar volgende bericht

Wijdemeren niet Knorrig

Wijdemeren, 23 september 2004. Cor Koster, voorzitter van de CDA afdeling Wijdemeren, nam vanavond deel aan de inspraak voorafgaand aan de raad.

Hij concludeerde dat de Wijdemeerders eigenlijk best tevreden zijn over hun gemeente. Die conclusie trok hij omdat hij ruim een half jaar geleden een website "Knorrig Wijdemeren"opende waar Wijdemeerders hun klachten over de gemeente kwijt konden.

Hij had zich zelf een criterium opgelegd. Als er in een half jaar niet meer dan 25 knorrigheden aangemeld zouden worden, dan zou hij stoppen met de website. Dat aantal van 25 heeft hij niet gehaald. Daarbij schrapte hij de meldingen over bestemmingsplannen, woningbouw en hoogten van gebouwen, omdat deze tot de competentie van de politiek behoren.

Zijn conclusie: "De gemeente Wijdemeren doet het best goed."

Als prijs voor de goede prestatie reikte hij een fles wijn uit aan burgemeester Don Bijl. De fles is voor college, raad en ambtenaren van Wijdemeren. Burgemeester Don Bijl was blij met het blijk van waardering, maar brak zich het hoofd over de verdeling van één fles wijn over 170 mensen.


. RegenHarde wind14º Naar volgende bericht