... ...

Rik Jungmann

Douwe van Essen

Knorrig Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Knorrig Wijdemeren

Wijdemeren, 14 januari 2004. Wijdemeren is een website rijker. Cor Koster, de voorzitter van de CDA afdeling Wijdemeren, heeft een website geopend waar u uw onvrede kwijt kunt met zaken die niet goed gaan in Wijdemeren. Knorrig Wijdemeren.


Cor Koster

Natuurlijk gaan er veel dingen goed in Wijdemeren. Maar soms gaan er ook dingen niet goed. Cor Koster vindt dat de partijen niet alleen in campagnetijd op zoek moeten gaan naar problemen die burgers ontmoeten, maar daar ook aandacht voor moeten hebben en houden als het stof van de verkiezingsstrijd weer is neergedaald.

Voor de aardigheid moet u eens kijken naar de levendige discussies die tijdens de verkiezingscampagne gevoerd werden in 2001 en de beloften die toen gedaan werden. Van groene bermen tot zwembaden, van bouwen tot vliegtuiglawaai, om over loketten maar te zwijgen.


Knorrig Wijdemeren

Cor Koster vindt, dat als er dingen niet goed gaan, de politieke partijen zich in het openbaar moeten roeren en hun mening geven. Volgens hem de enige manier om de burger bij de politiek te betrekken. Hij vindt dat dat niet alleen geldt voor de raadsleden, maar ook voor de partijbesturen. Voor hem is dat dan ook de reden om van start te gaan met de website Knorrig Wijdemeren. Van harte aanbevolen voor als u iets in Wijdemeren meemaakt waar u het helemaal niet mee eens bent, of als u een goed idee hebt om dingen te verbeteren.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page Naar volgende bericht