Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Ottenhome


Ottenhome revival

Loosdrecht, 14 februari 2003. Watersportcentrum Ottenhome, een begrip als het gaat om een dagje zeilen op de Loosdrechtse Plassen in een gehuurde zeilboot, begint een tweede leven.

Ottenhome dreigde dicht te gaan. Later werd besloten tot een doorstart. Vanmiddag vindt de feestelijke heropening plaats. Extra aandacht is er voor de vele vrijwilligers. Onderstaand persbericht van Ottenhome vertelt er meer over.

Ottenhome Loosdrecht biedt de Nederlandse
Vrijwilligers ‘n voortvarend dagje-uit aan!

Ottenhome – Watersport - Dagje zeilen op de Loosdrechtse Plassen- Drie begrippen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Annemiek van de Water – de nieuwe exploitant van Ottenhome – is dan ook verheugd dat “haar” nieuwe Ottenhome vrijdag 14 februari klaar is voor een nieuwe start.

De opening van het “nieuwe” Ottenhome wordt over een andere boeg gegooid – Ottenhome wil alle Nederlandse Vrijwilligers laten delen in de feestvreugde en zij komt dan ook met een verrassend voortvarend initiatief:

“Vrijwillig(ers) de boot in bij Ottenhome Loosdrecht”

Geïnspireerd door het feit dat Annemiek de afgelopen maanden zelf – tijdens de voorbereiding en opstartperiode van haar nieuwe Ottenhome – uit diverse hoeken veel support en verrassende en onmisbare hulp heeft ontvangen. 

Daarom stelt Ottenhome elke maandag van april t/m oktober (– maar niet op 2e paasdag en 2e pinksterdag) gratis ter beschikking een gedeelte van haar huurvloot – in totaal 25 roeiboten,kano’s en roeiboten – aan de Nederlandse vrijwilligers.

Vrijwilligers die zich altijd en overal weer belangeloos inzetten op tal van terreinen – in de gezondheids-, jeugd- en vluchtelingenzorg,bij landschaps- en natuurbeheer, bij het onderwijs,verkeer, sportclubs of in musea – of waar dan ook 

Zodat ook Vrijwilligers – net zoals de duizenden medewerkers van het Nederlandse bedrijfsleven die jaarlijks bij Ottenhome verzeild raken – kunnen inschepen voor een sportieve zeildag of recreatieve roeipuzzeltocht onder het motto : een dag op het water geeft weer inspiratie voor later.

Juist voor Vrijwilligers is het van groot belang de verfrissende kracht van ’t water te ervaren – nieuwe energie en kracht op te doen om weer een frisse kijk op hun vrijwilligerswerk te krijgen en het te blijven volhouden.

Want dat zouden we ons allemaal goed moeten realiseren – 
zonder Vrijwilligers zou de Nederlandse samenleving er heel anders uitzien – veel minder sociaal en cultureel, veel minder festiviteiten en activiteiten!

Annemiek is dan ook blij met het feit dat de burgemeester van de gemeente Wijdemeren de heer Don Bijl en de wethouder van Economische Zaken en Werkgelegenheid, Toerisme en Recreatie, Kunst en Cultuur mevrouw Yvonne Siemons.
vrijdag l4 februari a.s. om 16.00 uur het startschot willen geven voor de actie “Ottenhome heeft hart voor Vrijwilligers”.

Samen met vrijwilligers uit de Gemeente Wijdemeren en met een officiële vertegenwoordiger van een van de 130 vrijwilligerscentrales van Nederland zal in het Zeilerscafé van Ottenhome het glas worden geheven op het succes 
van deze actie.

Dus bent u vrijwilliger of kent u een vrijwilligers die van water en watersport houden surf dan naar www.ottenhome.nl en schrijf in om van de zomer te kunnen inschepen voor een gratis dag zeilen, roeien of kanoen op de Loosdrechtse Plassen.

email: info@ottenhome.nl website: www.ottenhome.nl 


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Zonnig, maar koud. Min 2 graden, na matige nachtvorst.
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...