WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuws van DorpsBelangen
Kortenhoef, wo 28 februari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De DorpsBelangenscribent, die zich erelid mag noemen, maar naamloos blijft, verraste ons met onnavolgbaar proza over de toekomst van Wijdemeren.

ingezonden bericht

Nieuws van Dorpsbelangen.

Zelfstandigheid voorop. Het hoge woord is er uit. De affiche, waarop lijsttrekker Jan-Jaap de Kloet hoopvol omhoog kijkt,  spreekt voor zichzelf.

Overal in Wijdemeren kun je het nu duidelijk lezen: Dorpsbelangen kiest voor zelfstandigheid van Wijdemeren. De enige deelnemer aan de verkiezingen die dit zo compromisloos zegt.

Vechten tegen de bierkaai? Voorlopig is die bierkaai nog ver weg. Alom in het Gooi bestaat heftige weerstand tegen de botte bijl van  het provincie bestuur. Waar is de gouden regel gebleven, dat samenvoegingen en fusies door de bevolking gedragen moet worden?

Gelegenheidsargumenten genoeg, maar die gouden regel staat boven alles. Bij de komende verkiezingen kan de bevolking zich uitspreken. Er is niet veel keus. Er is immers maar één partij die absoluut de zelfstandigheid wil behouden. En dat is – ik kan er ook niets aandoen-  Dorpsbelangen.

Zelfstandigheid voorop. Het moet te halen zijn!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
Triangel
foto
---
auteur
DB
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief