WIJDEMEERSE WEBKRANT
Viore: Inspiratie en Kou
Wijdemeren, di 26 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op donderdag 28 september aanstaande organiseert Viore een lezing door Jan Bert ter Steege met als thema 'Inspiratie en kou'.

persbericht

Lezing: ‘Inspiratie en kou’

Op donderdag 28 september aanstaande organiseert Viore een lezing door Jan Bert ter Steege met als thema ‘Inspiratie en kou’.

Jan Bert ter Steege kreeg 3,5 jaar geleden de diagnose kanker, met daaraan gekoppeld een beperkte levensverwachting. Op dat moment stond zijn leven helemaal stil. Tijdens zijn lezing vertelt Jan Bert over zijn ziekte, over de behandelingen en over de ups & downs. En ook hoe hij uiteindelijk tot rust en in balans is gekomen.

Het zwemmen in open water (koud!) speelt hierin zeker een rol. Op initiatief van Jan Bert zijn er op vijf plaatsen in Noord-Holland inmiddels zwemgroepen ontstaan die gemiddeld eens per week een koude duik nemen met elkaar. De ambitie is om ook in het Gooi een ‘koud-water-zwemgroep’ op te starten. Meer informatie hierover en over de ervaringen van de reeds bestaande groepen komt ook aan bod tijdens de lezing.
Ook als u geen kanker heeft (gehad) bent u van harte welkom op deze avond.

Wilt u op deze avond aanwezig zijn of wilt u meer informatie, mail ons dan via programma@viore.org. Bellen kan ook: 035 685 35 32.
Aanvang: 19.30 uur.
Locatie: Viore, Oostereind 115, 1212 VH Hilversum.
Deelname is gratis.

Bij Viore, centrum voor mensen die leven met kanker, staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10 en 16 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld het hervinden van balans, kanker binnen het gezin en zingeving en kanker. Daarnaast heeft Viore veel te bieden op het gebied van bewegen. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oostereind 115, 1212 VH Hilversum.
Tel. 035-6853532 info@viore.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief