WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
KUD Kortenhoefse Huismix
Kortenhoef, do 26 oktober 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Kortenhoefse middenstand raakt ook in de ban van de Ken Uw Dorp quiz, die zaterdagavond 's-Graveland en Kortenhoef in zijn greep houdt.

Update 26-10-2017, 18.24: Saskia Luijer (Persmuskieten) zond ons de ontbrekende advertentie van Oogzorg Briljant die briljant is. Toegevoegd hieronder.

Is uw team scherp?

De spanning stijgt in het dorp. Eerder zagen wij een advertentie van Oogzorg Briljant in Kortenhoef die geïnspireerd was door de Kortenhoefse quiz der quizen. Teamgenoot Saskia Luijer wist waar hij stond. In het Weekblad Wijdemeren natuurlijk.

KUDHKM

Bij het boodschappen doen bij AH op de Meenthof was er een nieuwe verrassing. Kortenhoefse Huismix in het teken van de Ken Uw Dorp quiz van aanstaande zaterdag.

Vanmorgen werd het eerste zakje Ken Uw Dorp Kortenhoefse Huismix (KUDKHM) feestelijk uitgereikt aan Yvonne Sikking en Klaartje Steinkamp, leden van het organiserend Ken Uw Dorp comité


Johan Landwaart van AH Landwaart op de Meenthof in Kortenhoef reikt het eerste zakje KUDKHM uit aan Klaartje Steinkamp (links) en Yvonne Sikking.

Zaterdagavond gaan zesendertig KUD-teams knabbelend op de Kortenhoefse Huismix de avond in ploeterend en zwoegend op de vragen, hints en instinkers op jacht naar de winst en de eeuwige roem.

bron
WWK
foto
Björn de Jong
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief