WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Burgemeestersrapport
Wijdemeren, wo 4 oktober 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Integer! 100%! Putter verwacht dat Martin Vuyk met rode konen van trots op verjaardagen zal citeren uit het rapport dat burg. Freek Ossel liet maken.

ingezonden brief

Burgemeestersrapport

Raadslid Martin Vuyk kan weer rustig slapen in zijn Horstermeerder woning want de boze droom is voorbij.

Zijn integriteit is voor de volle honderd procent in orde bevonden door middel van een burgemeestersrapport dat geen detail onbesproken laat. Martin is niet een beetje integer maar helemaal en we mogen best jaloers op hem zijn want wie heeft er nou een burgemeesters rapport waar je je altijd op kan beroepen en er op verjaardagen uit kan voordragen.
Dat heeft hij  te danken aan een collega raadslid van de Lokale Partij, mevrouw Zandbergen die gespecialiseerd is in integriteit, hetgeen mag blijken uit het feit dat haar partijgenoot Gert Zagt op de publieke tribune plaatsneemt als de Oud- Loosdrechtsedijk op de raadsagenda staat. Gert woont aan die dijk en zelfs bij het vervangen van een stoeptegel ter plaatse voelt hij zich betrokkene en belanghebbende. Zoveel integriteit wordt zelden aangetroffen en wordt dan ook algemeen beschouw als nep.

Mevrouw Zandbergen heeft heel lang volgehouden met haar actie, te lang, het begon op een soort achtervolgingswaanzin te lijken. Het burgemeesters rapport zegt daarover; “ Ze heeft zich kwetsbaar gemaakt voor het beeld dat aan haar handelswijze oneigenlijke (politieke) motieven ten grondslag lagen. Dit heeft geleid tot schade aan persoonlijke verhoudingen tussen beide betrokkenen en tussen haar en andere raadsleden en daarmee ook tot negatieve gevolgen voor de geloofwaardigheid van de politiek.”

Met deze veeg uit de pan is de zaak gedaan. Een storm in een glas water. Een prijzig rapport. Verziekte verhoudingen. Met mevrouw Zandbergen in de gemeenteraad is de sfeer er bepaald niet op vooruitgegaan. Misschien zou ze permanent op de tribune kunnen plaatsnemen. Of anders het advies van een beroemd politicus ter harte kunnen nemen:
“Ach mens, ga toch koken…

Putter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
Putter
foto
---
auteur
Putter
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief