WIJDEMEERSE WEBKRANT
Persbericht VVD over Top
Wijdemeren, di 9 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De VVD deelt mee dat men de onvrede over het handelen van de partijtop deelt. Of de beide ex-fractieleden in de raad blijven is onzeker.

Gisteren lieten Martin Vuyk en Robby Israel, twee van de drie fractieleden van de VVD, weten dat zij hun lidmaatschap van die partij beëindigden vanwege het tekortschieten van de partijtop inzake de afhandeling van en communicatie over de reeks opeenvolgende integriteitskwesties.

persbericht

Persbericht VVD

Bestuur en fractie van de VVD Wijdemeren waren al geruime tijd op de hoogte van de onvrede die bij de VVD raadsleden Martin Vuijk en Robby Israel leefde over de in hun ogen inadequate manier waarop de VVD top in Den Haag communiceert ten aanzien van de reeks integriteitsschendingen binnen de partij.

De recente communicatie over de kwestie rondom voorzitter Henry Keizer heeft hen doen besluiten hun lidmaatschap te beëindigen.

Hun besluit komt dan ook niet als een verrassing. Ook wij zijn niet gelukkig met de integriteitskwesties waarmee de VVD een aantal keren negatief in de publiciteit kwam en met de wijze waarop dit door de partij is behandeld. We betreuren echter dat beide fractieleden hieraan voor zichzelf zulke vergaande consequenties hebben verbonden.  Beide heren zullen in de loop van deze week een besluit nemen ten aanzien van het al dan niet voortzetten van hun raadslidmaatschap.

Sieta Vermeulen
Fractievoorzitter   
Eric Kroese
Bestuursvoorzitter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief