WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Fietsen kan Ook!
Nederhorst den Berg, ma 21 augustus 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Hilbrand Korver pleit voor de fietsverbinding over de nieuwe fietsbrug over het Amsterdam-Rijn Kanaal bij Nigtevecht, naast beter OV naar Amsterdam.

ingezonden brief

Goedendag lezer,

Een metro verbinding met een rondje door het Gooi zal mensen inderdaad snel naar hartje Amsterdam kunnen brengen, maar alle file rijders hoeven niet naar het centrum.
Veel mensen zijn al heel goed geholpen met een snelle fietsverbinding. De fietsbrug bij Nigtevecht is een goed hulpmiddel. Nu nog een pontje over de Vecht dat de hele dag vaart.

Er zijn nu al inwoners van Wijdemeren die vaak op de fiets gaan en daarmee ook de natuur beleven en de sportschool uitsparen waardoor ze per dag veel tijd over houden.

Groeten,

Hilbrand Korver
Nederhorst den Berg

Naschrift WWK:

Hilbrand Korver reageert op het pleidooi om de metro van Amsterdam (Gaasperplas) door te trekken naar het hele Gooi. Hij stelt hierboven dat zo'n verbinding uitsluitend naar het centrum van Amsterdam zou gaan. Dat is natuurlijk niet zo. Vanaf Station Duivendrecht kan bij vrijwel iedere halte daarna overgestapt worden naar treinen, trams, bussen en metro's naar alle windstreken binnen en buiten Amsterdam.

Maar een snelfietsroute is natuurlijk ook prima.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief