WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ludieke Column DLP?
Kortenhoef, wo 28 augustus 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Putter kan de humor van de ludieke column van Alette Zandbergen (DLP) niet zo waarderen, zo valt te lezen in onderstaande bijdrage van zijn hand.

Dossier Gert Zagt

ingezonden brief

Ludiek...

Ik weet het: tegen domheid is niets bestand. Je kan je best doen, in ieder mens zit wel een beetje leraar verstopt, maar waar de domheid regeert is iedere vorm van overtuiging paarlen voor de zwijnen werpen.

Alette Zandbergen, raadslid voor de Lokale partij wordt naar verluid zo’n beetje als het absolute dieptepunt in de lokale politiek beschouwd. Dat ze op een gestolen raadszetel zit is betreurenswaardig, maar dat ze volkomen gebrek aan humor vertoont is een jammerlijke constatering, omdat ze blijkbaar zichzelf nogal geestig vindt.

Het probleem waarin haar vriend Gert Zagt verzeild raakte is een serieuze aangelegenheid, hoe je er ook over mag denken. Maar Alette besteedt er een column aan, die zo verschrikkelijk misplaatst is en zo de slapeloze nachten van haar lieve vriend in het belachelijke trekt, dat het mij niet zal verbazen als er wederom een scheuring plaats vindt en we binnenkort te maken krijgen met twee Lokale Partijen, Lokaal Gert en Lokaal Alette.

Altijd maar weer over alles zogenaamd ludiek doen. We hebben dat met Alette al vele malen meegemaakt en al die keren was het flauw, kinderachtig en altijd er naast. Je vraagt je af wat zo iemand in de gemeenteraad doet. Met voorkeursstemmen gekozen op de Eikenrode toer, waar kennelijk heden te dage geen eer meer aan te behalen valt. Toen al viel ze op door drammerig , irritant gedrag en dat is, als ik de stemmen uit de gemeenteraad mag geloven nooit veel beter geworden.

Ik denk dat het goed zou zijn om in het openbaar je mond te houden als je fractiegenoot in zwaar weer verkeert en de grootste moeite heeft om de bui te laten overdrijven. Sta hem bij in stilte, weg van de publiciteit, want bemoedigende woorden zijn in zijn geval meer dan welkom. Maar om nu, nu de storm is geluwd, zijn afgang door zo’n zouteloze opsomming opnieuw in de publieke belangstelling te gooien is oliedom.

Tegen domheid is niets bestand. Helaas. Alette Zandbergen gekozen als lid van de gemeenteraad. Een domkop vindt altijd wel een grotere domkop die hem bewondert.

Putter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief