WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Patrick verbaast zich
Ankeveen, wo 28 september 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Kreuning verbaast zich over de handelwijze van ex-wethouder Gert Zagt, zowel toen hij nog wethouder was, als nu als fractievoorzitter van De Lokale Partij.

Dossier Gert Zagt

ingezonden brief

Wat mij opvalt en verbaast

In de tijd dat Gert Zagt nog wethouder was en de lokale politiek meende te kunnen gijzelen door met aftreden te dreigen wanneer men tegen zijn religieuze overtuigingen in ging, in die tijd heerste er crisis in Nederland. Iedereen boerde er op achteruit.

Gert Zagt beweert dat hij enkel door zijn wethouderschap achteruit is geboerd, over de crisis hoort men niemand. Nu denkt Gert dat hij recht heeft op het volledige wachtgeld en zo komt zijn bedrijf kennelijk door de crisis. Logisch dat hij de hele gemeente uitnodigt op een bbq afgelopen zomer. Er dan nog een vrijwillige bijdrage voor vragen, terwijl we allemaal al onvrijwillig bijdragen aan zijn wachtgeld gaat wat ver.

Ik mag hopen dat, wanneer het weer wat beter gaat met het bedrijf van Gert Zagt, hij vrijwillig een hele grote bijdrage levert aan een lokaal project waar het hele dorp wat aan heeft. Uiteraard is hij ook altijd welkom om het schoolschaaktoernooi voor de gemeente Wijdemeren, dit jaar op 9 november, te sponsoren.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief