WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vr. 23-9 Open Huis NederVecht
Nederhorst den Berg, di 20 september 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Kom sfeerproeven tijdens het open huis op vrijdag 23 september tussen 16:00 en 18:00 uur in de modelwoning aan de Cederlaan 7 in Nederhorst den Berg.

persbericht

Open Huis NederVecht vrijdag 23 september

Het eerste gedeelte van de nieuwe woonwijk NederVecht is gereed en de bewoners hebben hun intrek genomen in hun nieuwe woningen. De laatste hand wordt gelegd aan de woonstraten. Nog een enkele woning wordt afgebouwd en in de komende weken opgeleverd aan de trotse eigenaren. Het is een ruim opgezette wijk geworden met woningen en appartementen in een herkenbare architectuur met een authentiek Nederlands stempel. Schuine antracietgrijze pannendaken, vriendelijke dakoverstekken, gedetailleerd metselwerk in gevarieerde roodbruine aardetinten en herkenbare witte kozijnen.


Vooraan, de horizontale rijen woningen, is de nieuwbouwwijk NederVecht.
(Klik op de foto voor een grotere afbeelding.)

Kort voor de zomervakantie is de verkoop gestart voor de volgende fase van NederVecht. In deze fase worden 14 rijwoningen type Wetering en 10 tweekappers type Oever gebouwd. De bouw van deze woningen zal na verkoop begin 2017 starten.

NederVecht biedt ook de unieke mogelijkheid je eigen woning te ontwerpen en bouwen op een prachtig gelegen vrije kavel nabij de Vecht of aan het Boezemkanaal. “Een kans waar mening woningeigenaar van droomt. Een aantal ontwerpen is al bij ons ingediend. We verwachten dat de eerste bouwactiviteiten op de vrije kavels dit jaar starten.” Aldus Erik Blok van de gemeente Wijdemeren.

Benieuwd hoe deze nieuwe woonwijk eruit ziet? Kom sfeerproeven tijdens het open huis op vrijdag 23 september tussen 16:00 en 18:00 uur in de modelwoning aan de Cederlaan 7 in Nederhorst den Berg. Maak een wandeling door de reeds gebouwde straten en bewonder het uitzicht over de Vecht of de landerijen. Voor meer informatie over de nog beschikbare woningen en kavels kijk op de projectwebsites www.nedervecht.nl of www.nedervecht-kavels.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief