WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
www.wijdemeersewebkrant.nl
Wijdemeren, wo 23 november 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De laatste tijd hadden wij last van storingen. De server waar de WWK op draaide werd oud en moe. Hij gaf het af en toe even spontaan op. Daar deden wij dus wat aan.

Flinke klus

Vanaf vandaag staat de Wijdemeerse Webkrant op een nieuwe, verse en supersnelle server. Omdat het overzetten naar de nieuwe server een flinke klus is hebben wij de complete inhoud overgezet op het domein www.wijdemeersewebkrant.nl. Daar vindt u vanaf vandaag de meest actuele inhoud van de WWK.

(Er ligt nog wat nieuws te wachten op publicatie, maar dit moest even eerst gebeuren, zeker nadat het de afgelopen zondag weer raak was met een storing.)

www.wijdemeren.com/webkrant blijft nog in de lucht, zij het dat wij daar een zogenaamde forwarder op zetten die u ongemerkt doorstuurt naar de nieuwe server en het nieuwe domein.

Het emailadres van de WWK blijft nog een tijdje webkrant@wijdemeren.com. Dat zal dus nog wijzigen. Ook dat zullen wij melden als het gaat veranderen.

Zoeken

Zoeken met Google zal de komende twee weken wellicht een beetje problematisch worden, omdat Google moet ontdekken dat het domein een nieuwe naam heeft gekregen. (Als u een page heeft gevonden waarvan het adres begint met "www.wijdemeren.com/webkrant/", vervang dan in uw adresbalk "www.wijdemeren.com/webkrant" door "www.wijdemeersewebkrant.nl" dan werkt het weer, want alle berichten hebben hetzelfde adres binnen het domein gehouden.

Bovendien, en dat is goed nieuws, de zoekfunctie op de WWK zelf is plotseling bloedsnel geworden.

Help

Bij een overgang als deze gaan er dingen mis, of werken dingen niet meer. U helpt ons enorm als u dat soort dingen meldt met het reactieformulier. Geef dan graag even aan wat u deed en wat er mis ging. Gebeurde dat in een bericht, geef dan de datum en de inhoud van het bericht er even bij. dat zoekt gemakelijker.

Uiteindelijk zal, naar schating over een week, de migratie compleet zijn (al blijven er altijd vuiltjes) en zal www.wijdemeren.com alleen nog als forwarder gebruikt worden.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief