WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuwsbrief De Lokale Partij
Loosdrecht, za 12 november 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Lokale Partij verspreidde een Nieuwsbrief over haar inzichten en oordeel over het streven van het college naar een fusie met Hilversum, dan wel met de hele Regio.

Donderdagavond vond een debat plaats onder auspiciën van GooiTV over de toekomst van Wijdemeren. Maandagavond (14/11) is er een commissievergadering over hetzelfde onderwerp en volgende week donderdag (24/11) wordt er een extra raad gehouden waar het uiteindelijke advies aan de provincie over de teokomst van Wijdemeren en de regio wordt vastgesteld.

Dossier Bestuur Gooi en Vechtstreek

ingezonden bericht

Nieuwsbrief De Lokale Partij

De Lokale Partij informeert de mensen graag over wat er in de politiek speelt.

We versturen geregeld een nieuwsbrief. Zo ook aan de vooravond van het door GooiTV georganiseerde debat tussen politiek en burgers over De toekomst van onze gemeente.

Omdat er zoveel informatie beschikbaar is over het onderwerp “Fusie", kunnen wij ons voorstellen dat inwoners door de bomen het bos niet meer zien. Wij bezorgden daarom een nieuwsbrief op de digitale deurmat van velen met als titel "Weet wat er speelt…”. 

In deze nieuwsbrief delen we graag enkele opvallende zaken uit dit complexe dossier zodat onze inwoners weten wat er speelt.

Natuurlijk delen we dit ook graag met de lezers van WWK.

De Lokale Partij

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief