WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Feest bij De Drie Dorpen
Ankeveen, zo 29 mei 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Groot feest vanmiddag bij De Drie Dorpen in Ankeveen. Het 25 jarig jubileum van het Restaurant-Café-Partycentrum en 12,5 jarig jubileum van Wijdemeren Tours.

Banners

Deze twee kleine banners lieten De Drie Dorpen en Wijdemeren Tours bijna tien jaar geleden in de Wijdemeerse Webkrant opnemen. Vandaag was een reden om ze maar weer eens van stal te halen.

Groot Feest

De familie Van Ter Meij pakte groot uit. Nadat er eerder uitnodigingen verstuurd waren, kwamen veel vrienden, bekenden en zakelijke relaties samen met de familie het feest vieren. Burgemeester Martijn Smit en wethouder Theo Reijn waren namens de gemeente aanwezig. De burgemeester sprak de zaal toe, waarbij hij zijn waardering uitte voor de prestaties die zowel De Drie Dorpen als Wijdemeren Tours leveren en de onmisbare rol die De Drie Dorpen in de voormalige gemeente 's-Graveland en nu Wijdemeren vervult als het gaat om ruimte waar feest gevierd kan worden en waar informatieavonden georganiseerd kunnen worden.
Wijdemeren Tours onderhoudt voor Connexxion de busverbinding tussen Hilversum en Nederhorst den Berg, hetgeen voor de Bergers een onmisbare schakel met de buitenwereld en bijv. school vormt.


Het nieuwe pronkstuk van Wijdemeren Tours.

Uit de hand gelopen hobby

Het klapstuk van de middag was de overdracht van een gloednieuwe grote luxueuze dubbeldeks touringcar van fabrikant VDL aan Wim van ter Meij. Indertijd begon Wim met een touringcar omdat hij grote belangstelling had voor die voertuigen. Zijn hobby liep compleet uit de hand. Inmiddels rijden er negen touringcars van Wijdemeren Tours rond in binnen- en buitenland. De touringcar die vanmiddag feestelijk werd overgedragen is het pronkstuk van Wijdemeren Tours. Hij biedt ruimte aan negentig passagiers. De directeur van VDL, Ard Romers, die de bus overdroeg vertelde dat Wim meer weet van de bus dan zijn eigen VDL-medewerkers en dat in de jarenlange relatie tussen Wijdemeren Tours en VDL Wim van ter Meij altijd volstrekt helder was in wat hij wel en niet wilde in en aan zijn touringcars. De bus die vandaag bij De Drie Dorpen stond te pronken is de eerste van dit model in Nederland.


Drie generaties Van ter Meij, rechts Wim en naast hem Angela.


De sleutels van de bus worden overhandigd.


Na de overdracht daalde zilveren confetti neer op de aanwezigen en
werden ballonnen losgelaten uit de mega-champagnefles op het terrein.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief