WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Petitie op Zondag
Kortenhoef, ma 30 mei 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Fred Beijdorff kreeg gistermiddag een mijnheer in een petitiehesje aan de deur. Of hij wilde tekenen tegen een fusie met Hilversum. Nee, hij heeft niets op met die 'domme' actie.

ingezonden brief

Wij werden op ZONDAGMIDDAG lastiggevallen door een mijnheer met een geel of oranje hesje om ons een handtekening te laten zetten tegen een fusie met Hilversum.

Ten eerste is het tamelijk onbeleefd om dat op zondag te doen, ten tweede is dit weer zo een actie waarbij een groepering probeert handtekeningen te verzamelen zonder verder uitleg te geven waarover het precies gaat. Een domme actie dus.

Laten we eerst eens discussiëren over de voors en tegens van een fusie en dan nog met wie. Verder is een burgerraadpleging de aangewezen weg om de mening van de inwoners te peilen.

Deze actie sterkt me alleen maar in mijn eigen mening dat fuseren de aangewezen weg is. We moeten weg van de amateuristische discussies en weg van de kleine groepen die met veel geschreeuw hun standpunt willen doordrukken. De bloembakkenaffaire staat me nog vers in het geheugen.

Fred Beijdorff
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief