WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dave Roelvink verpest Feest
's-Graveland, di 17 mei 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

RTV Noord-Holland meldde gisteren dat Dave Roelvink, de zoon van Dries Roelvink, zich vrijdagavond misdroeg in de feesttent van de 's-Gravelandse Jaarmarkt.

Toen er een biertje naar hem werd gegooid ontstak Roelvink junior in woede. Zodanig dat hij de biergooier toe beet: "Je moeder is een kankerhoer." Het 's-Gravelandse publiek in de feesttent pikte dat niet en bekogelde hem (terecht) met zoveel bier dat Dave Roelvink van het toneel moest vluchten. Dat luidde meteen het einde van het feest in.
Bert Looman, de voorzitter van de SFG, de organisatie die de Jaarmarkt in 's-Graveland organiseert baalt als een stekker van de misdragingen van Roelvink, zo laat hij in de Gooi en Eemlander weten.

KWF

Vader Dries, die ook op het feest optrad, liet weten dat hij de jonge Roelvink niet zo had opgevoed. Later maakte Dave excuses aan de organisatie en schonk hij, om iets terug te doen, zijn gage aan het KWF.

Beelden en meer informatie op RTVNH.

Dave Roelvink tijdens optreden "Je moeder is een hoer." (Daarin wordt abusievelijk over Nijmegen gesproken. Met een video.)
Dave Roelvink zegt sorry na uitspatting.

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief