WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Contract Dorpscentrum O-Ldr
Oud Loosdrecht, di 17 mei 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Wijdemeren en Heijmans hebben een contractgetekend over de ontwikkeling van het nieuwe dorpscentrum van Oud-Loosdrecht, 'Het Loosdrechts Terras'.

Dossier Dorpscentrum Oud Loosdrecht

persbericht

Gemeente Wijdemeren en Heijmans tekenen ontwikkelovereenkomst Het Loosdrechts Terras

Gemeente Wijdemeren en Heijmans hebben overeenstemming over de ontwikkeling van het nieuwe dorpscentrum van Oud-Loosdrecht, ‘Het Loosdrechts Terras’. Het door de gemeente Wijdemeren gekozen ontwikkelvoorstel van Heijmans voor het realiseren van het nieuwe centrum, met ruimte voor circa 2.000 m² aan horeca en winkels en circa 40 woningen, is naar verwachting in 2018 gereed.


Stef Jaske, directeur van Heijmans Vastgoed en
wethouder Theo Reijn van de gemeente Wijdemeren.

Met de samenwerking wil de gemeente met Heijmans een levendige dorpskern realiseren, waar buiten het watersportseizoen ook genoeg te beleven is. Voor de gunning hanteerde de gemeente de Best Value Procurement (BVP) methodiek, waarbij selectie op basis van kwaliteit het uitgangspunt is. Heijmans heeft zich onderscheiden omdat het een transparante samenwerkingsvorm heeft voorgesteld waarbij het succes van de centrumopgave voorop staat. Heijmans gaat dit nieuwe centrum tot stand brengen met stevige inbreng van ondernemers, omwonenden en kopers. Met de ondertekening van de overeenkomst start Heijmans ook direct de participatie direct op.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief