WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Industrie op de Belt
Kortenhoef, di 28 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Kreuning ziet niets in de plannen van Ben Steenvoorden. Hij wil een industrieterrein op de belt Groenewoud met een uitvalsweg direct naar de N201.

ingezonden brief

Ben kijkt niet verder dan zijn neus lang is.

Ben Steenvoorden verwijt het gemeentebestuur niet verder dan de neus te kijken. Tja, zelf doet hij dat ook niet. Hij stelt dat een sportcomplex en scholen op Groenewoud zeer haalbaar is en bereikbaar voor fietsers en voetgangers. Maar we weten allemaal wel dat veel ouders hun kinderen overal met de auto heen brengen. Wat een enorme verkeersdruk gaat geven op de Bruinjoost en eventueel nieuw aan te leggen verbindingswegen. Wanneer je echt een rel wilt veroorzaken in onze dorpen moet je met dit plan van Ben in zee gaan.

Zelf zie ik er meer in om op dit gebied een industrieterrein te ontwikkelen met een uitvalsweg rechtstreeks naar de Vreelandse weg. Dan hoeven veel vrachtwagens niet meer door onze dorpen, en ook woon/werk verkeer zal afnemen. Zeker wanneer bedrijven van de Middenweg zouden verhuizen naar dit nieuwe gebied. Dat zou tevens besparingen opleveren aan wegonderhoud, want dagelijks rijden er heel wat auto's over onze wegen die daar soms niet geheel op berekend zijn. En zeker de aan de weg liggende huizen hebben veel te lijden van zwaar vrachtverkeer.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief