WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zomerspektakel 17 tm 19 juni
Nederhorst den Berg, wo 1 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Nederhorst den Berg maakt zich op voor het Zomerspektakel van 17 t/m 19 juni. Er zijn enkele veranderingen doorgevoerd, die de gezelligheid van het feest zullen vergroten.

persbericht

Programmering Zomerspektakel bekend

Nederhorst den Berg maakt zich op voor het Zomerspektakel van 17 t/m 19 juni. De organisatie heeft natuurlijk de grote lijnen aangehouden en enkele veranderingen doorgevoerd, die de gezelligheid van het feest zullen vergroten.

Het Zomerspektakel heeft een nieuwe plek gekregen. De feesttent zal op dezelfde plek staan als tijdens het Lentespektakel, op het noordelijke parkeerterrein van het plein. Verder zullen de activiteiten zoveel als mogelijk rond het plein gesitueerd zijn. Zo is de jaarmarkt gepland aan de Dammerweg die wordt afgesloten voor verkeer op zaterdag (tijdens de jaarmarkt) en zondag (tijdens de Triatlon).
Net als tijdens het Lentespektakel zijn alle activiteiten in de feesttent gratis toegankelijk.

Vrijdagavond 17 juni

We beginnen de vrijdagavond om 18 uur met een kinderdisco. Vanaf 20.00 uur verheugen we ons op een fantastische avond met Dj’s Man With No Shadow, Kostelijk en Steelz .

Zaterdag 18 juni

Omdat niet alle kinderen het tijdens Koningsdag hebben aangedurfd bieden we de kinderen vanaf 10.00 uur de mogelijkheid om hun spulletjes te verkopen in en rond de feesttent. Gelijktijdig start de Jaarmarkt, waarop ondernemers en verenigingen u laten zien wat ze te bieden hebben. Het belooft gevarieerd en natuurlijk gezellig te worden. Er zijn nog kramen beschikbaar. Kijk op onze website www.zomerpektakel.nl of neem contact op  met Joost Boers via jaarmarkt@zomerspektakel.nl of telefoon 06-29469082.

Er is meer!

Er zijn voor de kinderen verschillende aantrekkelijke activiteiten. Vanaf 13.00 uur  verzorgt Robberts Muziekschool een talentenshow in de feesttent. Ook het succesvolle Panna knock-out toernooi wordt dit jaar weer gehouden. Dit keer midden op ons dorpsplein. In de middag is er gezellige muziek in de tent en op het terras en natuurlijk gaan ‘s avonds de voetjes van de vloer bij de bands Tape That en Fusebox.

Zondag 19 juni

Traditiegetrouw staat de zondag van het Zomerspektakel ook dit jaar in teken van de Sprint-triatlon die in samenwerking met de Bergse Runnersclub wordt georganiseerd. Meer informatie kunt u vinden op de site van de BRC. Er zijn ook verschillende kinderattracties op het plein en natuurlijk gezellige muziek op het terras waar het ook na de finish van de triatlon goed napraten is. Als afsluiting van het Zomerspektakel is de trekking van de Spektakelloterij (tussen 16.00 uur en 18.00 uur).
De organisatie hoopt dat het Zomerspektakel een mooi feestje wordt voor jong en oud.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.zomerspektakel.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief